Žarko Lazetić novi igrač Vojvodine

Izvor: B92 Srbija
Podeli

Dosadašnji igrač Partizana Žarko Lazetić potpisao je dvogodišnji ugovor sa novosadskom Vojvodinom i već se priključio pripremama novog kluba u Sloveniji. Lazetić, koji je u Partizan došao u januaru 2007. godine, prethodnog proleća malo je igrao i posle polusezone je odlučio da promeni klub.

Zanimljivo, Lazetićev stariji brat Nikola je u Vojvodinu došao iz Crvene zvezde.

Žarko Lazetić je prošle sezone, i pored male minutaže, jedan od trojice igrača koji su postizali golove u sva tri takmičenja u kojima su 'crno-beli' nastupali.

Pre Partizana igrao je za Bežaniju gde je došao posle Obilića, Smedereva i Beograda sa Karaburme.

Fudbal

Rubinu samo bod u Samari

Premijer liga Rusije nastavljena je posle šestonedeljne pauze, tokom koje su 22 fudbalera iz tog šampionata sa uspehom nastupala na Evropskom prvenstvu.

Fudbal subota 5.07. 21:54 Komentara: 0

Zarate u Laciju

Rimski Lacio dovodi još jednog mladog napadača. Reč je o 21-godišnjem Mauru Zarateu koji je na pozajmici u Birmingemu iz katarskog Al-Sada.

Fudbal subota 5.07. 20:08 Komentara: 4

Ranijeri hvali Stankovića

Trener Juventusa Klaudio Ranijeri izjavio je da bi, da se samo on pita, kapiten srpske fudbalske reprezentacije Dejan Stanković već pojačao redove njegovog tima.

Fudbal subota 5.07. 12:27 Komentara: 46

Lev najavio smenu na golu

"Treba da razmotrimo mogućnost smene generacija, s obzirom da je prvom golmanu Lemanu 38 godina", poručio je Lev. Nemački selektor je istakao da bi Lemana

Fudbal subota 5.07. 14:43 Komentara: 8