Nova vest
Fudbal

Subota, 28.06.2008.

20:03

Zvezda predstavila 11 pojačanja

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je u subotu 11 novih igrača, tačnije novih pet imena uz šestoricu od pre neki dan. Marjan Marković, Saša Stamenković, Dragomir Vukobratović, Nemanja Nikolić i Ibrahim Some su nova, a neki i stara imena u Crvenoj zvezdi. Sportski Direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Goran Bunjevčević, istakao je da su pregovori u toku sa još 3 igrača, za koja je može reći da predstavljaju zvučna imena. Pregovori sa klubovima koji su zaineresovani za Zvezdine igrače su u toku.

Danas je za nas počela nova sezona od koje očekujemo mnogo. Igrači će već danas istrčati na teren, a u ponedeljak se kreće na pripreme, koje će proći u visokom ritmu sa čime su igrači već upoznati. Za sada kao što znate, doveli smo jedanaest igrača, a taj broj se može povećati već u narednim danima”, rekao je Bunjevčević na predstavljanju u subotu.

Jedno od najzvučnijih pojačanja bi bilo povratak Darka Kovačevića, ali taj posao još nije gotov.

Slobodno sada mogu da kažem da smo poslali ponudu za Darka Kovačevića, koji ima veliku želju da se vrati u Crvenu zvezdu, kao i mi. Trenutno su pregovori sa Olimpijakosom u toku, a jedini problem predstavlja njegov ugovor koji traje još godinu dana. Videćemo već uskoro da li ćemo uspeti da se dogovorimo.Milan Biševac i pored ponude jednog francuskog kluba, ima želju isto kao i Darko da se vrati u Crvenu zvezdu. U pregovorima smo sa Lansom i isto tako ćemo znati na čemu smo veoma brzo”.

Još nije poznato hoće li Kastiljo ostati u timu, ali i ako ne bude tako, zamena je već spremna.

"U zavisnosti od budućnosti Kastilja na Marakani, koji je naš veoma bitan igrač, zavisi da li ćemo u slučaju njegovog odlaska dovesti nekog igrača na toj poziciji. Ono što se lepo dešava u poslednje vreme je da se veliki broj naših bivših igrača vraća na Marakanu. Nenad Kovačević je juče bio u Zvezdi, gde smo razgovrali o mnogim stvarima. Što se tiče njega on ima ponudu jednog kluba, pa ćemo videti da li će se nešto destiti i sanjegovim povratkom. Kao što sam več rekao, to zavisi i od njegove ponude, ali i od ostanka ili odlaska Kastilja, jer je iluzorno imati takva dva igrača na istoj poziciji.Među igračima koji igraju na toj mestu na terenu je i Nikola Drinčić sa kojim smo isto u kontaktu. Crvena zvezda je imala veliku želju, isto kao i Nikola Lazetić da se on vrati u klub. U ovom momentu nismo uspeli da se dogovorimo“, izjavio je Bunjevčević.

U Crvenoj zvezdi se na probi nalazi i mladi Miloš Jokić, a da li će i on obući crveno-beli dres znaće se u narednim danima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve