Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.06.2008.

20:45

Nasri i zvanično u Arsenalu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Arsenal je napokon i zvanično potpisao ugovor sa Samirom Nasrijem iz Marselja. Francuski fudbaler provešće na ’Emiratima’ naredne četiri godine. Nakon uspešnog medicinskog pregleda 21-godišnjak je prešao u redove „Tobdžija“ za 16,8 miliona funti. Na sajtu fudbalera stoji izjava: „Obaveštavamo vas da Samir naredne sezone neće biti fudbaler Marselja, i da je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Arsenalom iz Londona.“

Arsenal još uvek nije zvanično potvrdio ovaj transfer.

Ovo je druga akvizicija Arsena Vengera pred novu sezonu, pošto je Arsenal već doveo Arona Remsija iz Kardifa za pet miliona funti.

Dogovor sa Nasrijem je odložen dok je igrač bio na prvenstvu Evrope u Austriji i Švajcarskoj sa reprezentacijom Francuske. Samir Nasri, koji može da igra na oba krila, odigrao je dva meča na šampionatu, i oba puta je ušao sa klupe.

Nasri je bio izabran za igrača godine u Marselju u izboru navijača na kraju sezone 2006-07. Postigao je šest golova na 30 nastupa za ekipu sa Velodroma.

Ovaj transfer je još jedan indikator da Aleksandar Hleb napušta klub iz Londona. Arsenal će sada verovatno pustiti Belorusa u Inter kako je ranije najavljivano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve