Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.05.2008.

14:40

EP: Lev izostavio Marina sa spiska

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev izostavio je veznog igrača Šalkea Džermejna Džonsa, veznog igrača Borusije iz Menhengladbaha Marka Marina i Patrika Helmesa, centarfora Kelna, sa konačnog spiska za Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj. Lev je rekao da ta tri igrača neće putovati na Evropsko prvenstvo zato što su mladi i neiskusni. "Sjajno su se borili na treninzima, i zaslužili su mesto u ekipi, ali suviše su mladi za ovako veliko takmičenje", rekao je Lev.

Nemačka će na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj biti u Grupi B, sa reprezentacijama Austrije, Poljske i Hrvatske.

Spisak igrača reprezentacije Nemačke za Evropsko prvenstvo:

Golmani: Jens Leman (Arsenal), Robert Enke (Hanover), Rene Adler (Bajer Leverkuzen).

Odbrambeni igrači: Kristof Metcelder (Real Madrid), Per Mertsaker (Verder Bremen), Filip Lam (Bajern Minhen), Arne Fridrih (Herta Berlin), Marsel Jensen (Bajern Minhen), Klemens Fric (Verder Bremen), Heiko Vesterman (Šalke).

Igrači sredine terena: Mihael Balak (Čelsi), Tomas Hiclšperger (Štutgart), Simon Rolfs (Bajer Leverkuzen), Torsten Frings (Verder Bremen), Bastijan Švajnštajger (Bajern Minhen), Pjotr Trohovski (Hamburg), Tim Borovski (Verder Bremen), David Odonkor (Betis).

Napadači: Miroslav Klose (Bajern Minhen), Lukas Podolski (Bajern Minhen), Mario Gomez (Štutgart), Kevin Kuranji (Šalke), Oliver Nojvil (Borusija Menhengladbah).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve