Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.05.2008.

10:20

Koroman: Ostajem, uz izmene ugovora

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Posle dve uzastopne "duple krune", fudbaleri Crvene zvezde ostali su bez trofeja u sezoni 2007/08. Rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana već pravi planove za narednu sezonu, a jedna od glavnih tema u prelaznom roku biće status po svim ocenama najboljeg Zvezdinog fudbalera ove sezone Ognjena Koromana. Koroman je u izjavi za "Sport" istakao da je imao ponude iz inostranstva, ali i da očekuje razgovor sa rukovodstvom Crvene zvezde oko korekcija ugovora, posle čega će znati da li ostaje ili napušta "Marakanu".

"Imam ponude iz Nemačke i Koreje, ali ne žurim u inostranstvo. Za dobre uslove bih otišao, ali ne i po svaku cenu. Voleo bih da kompletna ekipa ostane na okupu, mada znam da je to nemoguće. Očekujem razgovor sa rukovodstvom kluba oko korekcija ugovora i tek posle toga ću znati kakvi su mi planovi", rekao je Koroman.

Od povratka u srpski fudbal početkom 2007. godine, Koroman je više puta izrazio nezadovoljstvo stanjem u srpskom fudbalu, a situacija ni sada nije ništa bolja.

"Imam mnogo prljavih stvari, imam utisak da gore ne može da bude. Vreme je da se država uključi u rešavanje, jer problemi iz prvenstva mogu da se odraze i na reprezentaciju."

Crvena zvezda je sezonu završila na drugom mestu, i igraće u kvalifikacijama za Kup UEFA. Okupljanje pred sezonu 2008/09 zakazano je za 23. jun, a pripreme će biti obavljene u Austriji i najverovatnije Sloveniji. Utakmice prvog kola kvalifikacija za Kup UEFA na programu su 17. i 31. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve