Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.05.2008.

12:57

Šuster: "Teško je dovesti Ronalda"

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trener madridskog Reala Bernd Šuster izjavio je u ponedeljak za špansku štampu da su šanse da Kristijano Ronaldo pređe u Real male, i da bi klubu bilo bolje da se koncentriše na realna pojačanja. Mediji su u toku sezone povezivali Ronalda sa madridskim klubom, a prošle nedelje je sportski direktor Reala Predrag Mijatović rizjavio da bi taj klub mogao da za Portugalca ponudi čak 100 miliona funti.

Ronaldo, koji je prošle godine produžio na pet godina ugovor sa Junajtedom, rekao je da će o svojoj budućnosti odlučiti posle finalne utakmice Lige šampiona protiv Čelsija, koja se u sredu igra u Moskvi.

"Ne želim da gubim vreme na ovakve stvari. Razmišljam o igračima koji stvarno mogu da dođu, a ne o spekulacijama. Videćemo kakvi fudbaleri su nam potrebni, i onda ćemo odlučiti šta dalje", rekao je Šuster.

Nemački trener, koji je u Real stigao početkom prošle sezone, nakon što je poznati italijanski stručnjak Fabio Kapelo dobio otkaz uprkos osvojenoj tituli, vodio je Real do ubedljive odbrane titule, pošto je španski klub sezonu završio sa osam bodova ispred rugoplasiranog Viljareala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve