Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.03.2008.

13:30

Inter zainteresovan za Drogbu

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Aktuelni šampion Italije Inter iz Milana ima najveće šanse da na kraju sezone angažuje napadača Čelsija, reprezentativca Obale Slonovače Didijea Drogbu, objavio je sportski dnevnik "Korijere delo Sport". Novinar tog lista podseća da je Drogba nekoliko puta do sada izjavio da će na kraju sezone napustiti Čelsi i da su najveće interesovanje za iskusnog golgetera do sada pokazali aktuelni prvak Evrope Milan i najtrofejniji španski klubovi Real Madrid i Barselona.

Inter se do sada nije pominjao kao potencijalni klub reprezentativca Obale Slonovače, ali se nakon nedavnih pregovora Uprave "crno plavih" sa portugalskim stručnjakom Žozeom Murinjom apostorfira kao najozbiljniji konkurent u toj trci.

Čelnici Intera razgovarali su prošle nedelje, nakon što je sadašnji trener kluba Roberto Manćini najavio da će po završetku prvenstva napustiti ekipu, sa Žozeom Murinjom, koji je kao jedan od uslova da prihvati ponudu postavio angažovanje golgetera Čelsija.

Novinar italijanskog lista podseća da su Murinjo i Drogba imali izuzetno dobru saradnju u londonskom klubu i da je reprezentativac Obale Slonovače nakon što je Čelsi otpustio Murinja odmah zahtevao raskid ugovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve