Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.02.2008.

15:03

"Delije": Policijska represija

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Navijači Crvene zvezde osudili su hapšenja nekadašnjih funkcionera tog fudbalskog kluba, ocenivši da su ona unapred isplanirana sa ciljem da se privedeni diskredituju. Hapšenja nekadašnjeg predsednika Zvezde Dragana Džajića, generalnog sekretara Vladimira Cvetkovića i sekretara Miloša Marinkovića, "delije" su opisale kao "neviđenu policijsku represiju" koja za cilj imaju i diskreditovanje samog beogradskog fudbalskog kluba.

"Ističemo da su sva trojica ceo svoj radni vek proveli kao sportski radnici i da se njihova imena nikada nisu vezivala za neke afere ili kriminalne radnje. Napominjemo da država Srbija i dan danas plaća milionske odštete za takva hapšenja što smo i sami osetili na svojoj koži", dodaje se u saopštenju navijača Zvezde.

Džajić, Cvetković i Marinković uhapšeni su juče zbog zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja službene isprave.

Policija je u saopštenju navela da njih trojicu sumnjiči da su na ime nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Gorana Drulića, a bez njegovog znanja, otvorili račun u Komercijalnoj banci i da su falsifikujući njegov potpis podizali novac dobijen od transfera tog igrača u Saragosu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve