Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.12.2007.

17:06

Kolins podneo ostavku u Hibernijanu

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Džon Kolins podneo je ostavku na mestu menadžera Hibernijana. Trener, koji je klub vodio od oktobra 2006, saopštio je igračima svoju odluku u četvrtak, i kao razlog za odlazak naveo ograničavanje budžeta za dovođenje novih igrača. ’’Dao sam sve od sebe da klub vodim sa trenutnom količinom sredstava’’, izjavio je Kolins. Hibernijan, koji je završio na šestom mestu sezonu 2006/2007, trenutno se nalazi na petom mestu škotske Premijer lige.

Nakon što je Hibernijan lako pobedio Kilmarnok 5-1 u finalu CIS kupa u Hampdenu, Kolins je delimično povratio ugled klubu koji nije ništa osvojio poslednjih 15 godina.

’’Danas sam podneo ostavku na mesto menadžera Hibernijana. Moja odluka odmah stupa na snagu’’, preneo je Kolins u zvaničnoj izjavi.

’’Želeo bih da iskoristim ovu priliku da se zahvalim igračima, koji su me podržavali sve vreme. Kao bivšem igraču Hibernijana, bilo mi je posebno zadovoljstvo da vodim ovaj klub, naročito pošto smo osvojili CIS kup, prvi veliki trofej u 16 godina, i razvili talenat kod velikog broja mladih igrača’’, dodao je Kolins.

Kolinsov odlazak će sigurno podstaći spekulacije oko njegovog eventualnog prelaska na mesto selektora Škotske, nakon što je bivši selektor Aleks Mekliš postao trener Birmingema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve