Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.12.2007.

12:37

Partizan čeka odluku FSS

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najavljeni sastanak između sportskog direktora Partizana Ivana Tomića i trenera Miroslava Đukića nije održan u Humskoj, jer je stav obe strane da pre nego što Fudbalski savez Srbije saopšti svoje namere u vezi sa novim selektorom stvar u Partizanu ne može da se reši. Đukić je ponovio da ne želi da sedi na dve stolice. On je zadovoljan uslovima u Partizanu, ali smatra da se poziv iz Saveza ne odbija. U Partizanu su veoma zadovoljni Đukićevim radom i rezultatima, ali takođe ne žele da ga dele sa nacionalnim timom.

Za sada nema konkretnih priča o tome ko bi mogao da zameni Đukića, ako pređe u reprezentaciju.

Mediji spekulišu o Slobodanu Krčmareviću i Vladimiru Vermezoviću. Međutim, Vermezović je trenutno u Rusiji, gde pregovara sa Luč Energijom iz Vladivostoka, dok sa Krčmarevićem nije bilo nikakvih kontakata.

Očigledno je da će odlučujuću ulogu u celoj priči imati stav Izvršnog odbora FS Srbije.

Za utorak je zakazana sednica Skupštine FSS, ali nije izvesno da li će na njoj biti istaknut predlog novog selektora.

Ako bi Đukić bio predložen za selektora, Partizan bi počeo potragu za novim trenerom.

Rasplet "problema selektor" imaće uticaj i na zimski prelazni rok, jer u klubnu iz Humske smatraju da je logično da o pojačanjima odlučuje trener koji će na proleće voditi ekipu.

Prelazni rok u Srbiji počinje 9. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve