Nova vest
Fudbal

Petak, 14.12.2007.

14:13

Zola u stručnom štabu Engleske?

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Bivši igrač londonskog Čelsija i reprezentativac Italije Djanfranko Zola najverovatnije će biti pomoćnik novom selektoru Engleske Fabiju Kapelu. U stručnom štabu Engleske, dugogodišnja zvezda londonskih ''plavaca'' trebalo bi da bude asistent zadužen za uspostavljanje komunikacije između Kapela i igrača, s obzirom da je Kapelovo znanje engleskog jezika u najmanju ruku slabo.

Uz Zolu, Kapelovi saradnici u stručnom štabu biće Italijan Italo Galbata, sa kojim je Kapelo sarađivao u Milanu i Real Madridu, kao i bivpi sportski direktor kraljevskog kluba i Rome Franko Baldini.

Nakon potpisivanja ugovora do 2010. godine, trofejni italijanski trener već je uzburkao englesku javnost "napadom" na Dejvida Bekama i Majkla Ovena, za koje tvrdi da ''imaju mentalnu blokadu''.

''Ne mogu da shvatim da na jednom nivou igraju za klub, a na sasvim drugom u dresu reprezentacije'', poručio je Kapelo pred kojim je težak zadatak vraćanja ugleda državnom timu Engleske nakon neuspeha u kvalifikacijama za EURO 2008 u Austriji i Švajcarskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu