Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.12.2007.

22:11

Povređen Karlton Kol

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Vest Hem će u subotu sa Evertonom imati možda samo jednog napadača na raspolaganju pošto se i Karlton Kol povredio u drugom poluvremenu četvrtfinala Karling kupa. Na spisku povređenih su i Kreg Belami i Bobi Zamora. Din Ešton još uvek nije spreman da igra celu utakmicu ali je prvi put zaigrao od oktobra.

’’Imamo već dva povređena igrača, a na meču su se povredili još jedan ili dva. Videću šta mi je preostalo za subotu. Kada dođete do četvrfinala Karling kupa i nemate rezervnog napadača na klupi onda je to frustrirajuće’’, rekao je trener Alen Kurbišli.

Kol je u četvrtak počeo sa terapijom u nadi da će ipak biti spreman za subotu i meč sa Evertonom.

’’Trenirao sam sa povređenim kukom četiri ili pet nedelja. Sprečavalo me je da učestvujem u igri koliko sam želeo’’, rekao je Kol.

Vest Hem od početka sezone ima problema sa povređenim fudbalerima. Belami, Dajer, Parker, Faber i Ljunberg su više vremena proveli na terapiji nego na terenu.

Vest Hem je trenutno na desetom mestu Premijer lige sa 22 boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu