Mediji favorizuju Murinja

MTIzvor: B92, Tanjug Evropa
Podeli

Fudbalska asocijacija Engleske smenila je selektora državnog tima te zemlje Stiva Meklarena zbog neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Švajcarskoj i Austriji, a kao glavnog kandidata za njegovog naslednika, ostrvski mediji najčešće navode Portugalca Žozea Murinja.

Nakadašnji trener londonskog Čelsija glavni je favorit za selektora Engleske i po prognozama engleskih kladioničara.

Murinjo, koji je sa Čelsijem osvojio dve titule državnog prvaka, izjavio je da ne namerava da se vraća na u Englesku i da želi da vodi samo reprezentaciju svoje zemlje.

Najozbiljini kandidati, posle Murinja, prema kvotama koje su izbacile britanske kladionice su menadžer Aston Vile, Irac Martin O'Nil, Brazilac Felipe Skolari i nekadašnji golgeter engleske reprezentacije Alan Širer.

Fudbal

Stevanović: Problem je u nama

Bivši pomoćnik prethodnog selektora Ilije Petkovića, Goran Stevanović smatra da su našem fudbalu potrebna nova rešenja i da grešku treba da potražimo među nama

Fudbal četvrtak 22.11. 17:46

Žigić ima problema sa vizom

Trener Valensije Ronald Kuman odlučio je da Žigić može da trenira sa selekcijom Srbije i da odigra meč sa Kazahstanom u subotu, a da se u ponedeljak priključi klubu.

Fudbal četvrtak 22.11. 22:42 Komentara: 16

Sanogo i Alberto suspendovani

"Igrači bi trebali da budu uzori. Svako ko se bude ponašao na takav način, snosiće posledice za to. Odlučili smo se za ovaj korak, uprkos tome što imamo problema

Fudbal četvrtak 22.11. 21:19 Komentara: 0