Nova vest
Fudbal

Petak, 12.10.2007.

18:26

Nolan:"Boriću se za Boltonov dres!"

Izvor: Andrijana Žikić

Autor:Andrijana Žikić

Default images

Kapiten Boltona Kevin Nolan izjavio da jedva čeka naredni meč, a samim tim i priliku da povrati svoje mesto u timu pošto ga trener Semi Li nije uvrstio u tim prošle nedelje na utakmici sa Čelzijem (0:1).

„Bio sam iznenađen kada sam saznao da nisam u ekipi. To je bio “hladan tuš“ za mene. Najpre nisam tačno znao kako da reagujem, ali mislim da sam se normalno ponašao. Naravno da sam bio razočaran, ali poštujem odluku trenera. Znam da je nije doneo zbog mene, već je mislio šta je najbolje za klub. Ako je to dobro za klub, onda je moja uloga da naporno treniram i dam sve od sebe kako bih povratio poverenje trenera. Kao kapiten želim da budem primer saigračima i pošteno obezbedim mesto u timu“, rekao je Nolan i dodao da će pokušati da pomogne Boltonu da zabeleži bolji učinak u Premijer Ligi i ispuni očekivanja navijača engleskog tima.

Bolton trenutno zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa ostvarenom jednom pobedom (Bolton:Reading 3:0) i remijem (Derby County:Bolton 1:1).

Naredni meč “trotersi“ igraju sa Arsenalom 20.oktobra na “Emiratima“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve