Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.10.2007.

18:16

Rat Šustera i Mijatovića

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Šef stručnog štaba španskog fudbalskog šampiona Real Madrida Bernd Šuster nalazi se u tihom ratu sa sportskim direktorom tog kluba Predragom Mijatovićem. Katalonski sportski list "Diario Sport" navodi da Mijatović od početka nije u potpunosti podržavao Šusterov dolazak u "kraljevski" klub, a da njihova razmimoilaženja svakog dana sve više dolaze do izražaja.

Mijatović, kako navodi novinar katalonskog lista, nije zadovoljan transfer politikom za koju se tokom letnjeg prelaznog roka zauzimao 47. godišnji nemački stručnjak, a posebno se protivio njegovoj odluci da u klub dovede svog pomoćnika iz Hetafea Manola Ruisa.

Mijatović i Šuster nisu se slagali ni oko angažmana poljskog reprezentativca, golmana engleskog Liverpula Jeržija Dudeka, a Šuster je bio i protiv dolaska u klub bivšeg kondicionog trenera Mančester Junajteda Valtera di Savija, koga je angažovao nekadašnji prvotimac beogradskog Partizana.

Novinar "Diario Sporta" navodi da Šuster Mijatoviću najviše zamera način na koji je vodio pregovore oko angažovanja nemačkog reprezentativca, igrača Čelsija Mihaela Balaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve