Nova vest
Fudbal

Petak, 28.09.2007.

15:46

Večiti derbi, 131. put (subota,19h)

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde sastaju se u subotu (19:00) u 131. "večitom derbiju" u okviru 7. kola Meridian Superlige. Posle šest uzastopnih pobeda na početku sezone, Partizan u derbi ulazi kao favorit. Bodovna prednost je na strani "crno-belih" (+9), ali sa druge strane tradicija ide u prilog Crvenoj zvezdi. "Crveno-beli" su čak šest godina neporaženi na stadionu Partizana, ali ove sezone nisu impresionirali.

Trener Milorad Kosanović nema većih problema oko sastava tima, iako će utakmicu propustiti već duže odsutni Dejan Milovanović i Igor Burzanović. Sa druge strane, jedini odsutan u ekipi Miroslava Đukića biće mladi reprezentativac Srbije, bek Goran Obradović, koji je povređen.

Interesovanje navijača za subotnji duel je veliko, već je prodato oko 10.000 ulaznica, a direktnog prenosa, kako je najavljeno, neće biti. Za subotu je najavljeno lepo vreme u Beogradu, pa se očekuje dobra poseta.

Opširnije o očekivanjima iz Partizana pogledajte ovde.

Opširnije o očekivanjima iz Crvene zvezde pogledajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

129 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve