Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.08.2007.

04:37

Igrač Lestera se onesvestio na meču

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Meč engleskog Karling kupa između Notingem Foresta i Lester Sitija prekinut je u utorak uveće, pošto se jedan fudbaler gostujućeg tima srušio u svlačionici na poluvremenu. Forest je vodio sa 1:0 na poluvremenu utakmice, kada je Klajvu Klajdu, koji je tek pre dve nedelje došao na pozajmicu iz Sanderlenda, ozbiljno pozlilo. Menadžeri Kolin Kaldervud i Martin Alen obratili su se navijačima i objasnili im šta se desilo, a Klark je prebačen u obližnju bolnicu.

"Naše misli i molitve su uz Klajva i njegovu porodicu u ovom trenutku. Nije mu baš najbolje, ali je bar počeo da priča, što nije mogao u jednom trenutku", rekao je izvršni direktor Lestera Tim Dejvis.

Izvršni direktor Foresta Mark Artur izjavio je da niko nije imao dilemu oko toga šta je bitnije – utakmica ili život igrača.

"Čim smo shvatili ozbiljnost situacije u kojoj je Klajv, otišli smo kod sudije i rekli mu da meč treba da se prekine ako tako procene u Lesteru. Jasno je bilo da oni prolaze kroz teške trenutke i sve tri strane su se veoma brzo sporazumele da meč treba da bude prekinut".

Klarkov slučaj desio se samo nekoliko sati pošto je 22-godišnji vezni igrač Sevilje Antonio Puerta umro, tri dana nakon što se srušio na terenu tokom prvenstvene utakmice sa Hetafeom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu