Rajković u PSV-u preko Čelsija

Miloš ŠaranovićIzvor: B92 Evropa U21
Podeli

Slobodan Rajković, mladi reprezentativac Srbije potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem koji ga je odmah ustupio PSV Ajndhovenu na godinu dana. Član srpskog tima će tako naredne sezone nastupati u holandskom šampionatu. "Ne znam puno o PSV Ajdhovenu. Gledao sam tu ekipu i u holandskom prvenstvu i Ligi šampiona, ali ću sigurno imati priliku da za godinu dana naučim nešto novo. Ne bih želeo da komentarišem detalje ugovora", rekao je Rajković.

Zahvaljujući činjenici da reprezentacija Srbije ima šest bodova iz dva meča i obezbeđen plasman u polufinale, Miroslav Đukić će imati priliku da na utakmici protiv Engleske šansu ukaže mlađim fudbalerima i onima koji su manje igrali do sada,  a jedan od njih je upravo i Rajković.

"Mislim da su svi momci koji su ovde željni da pokažu koliko vrede. Pripremali su se za ovo prvenstvo i ovo je prilika da to pokažemo. Englezi su fizički vrlo jaka ekipa, puno trče i utakmica će sigurno biti zanimljiva, a za nas veliki izazov", tvrdi Rajković.

Fudbal

Rakić: "Igramo samo za sebe"

Italijani se pribojavaju da će Đukić na teren izvesti postavu koja je igrala na prvom meču. Njima plasman zavisi od njihovog, ali i ishoda našeg meča. Ukoliko Engleska

Fudbal subota 16.06. 19:55 Komentara: 14