Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.06.2007.

23:36

I Milan u trci za Anrijem

Izvor: Aleksa Gutović

Autor:Aleksa Gutović

Default images

Trener Milana Karlo Ančeloti otkrio je da bi njegova ekipa mogla da se takmiči sa Barselonom oko dovođenja Tijeri Anrija iz Arsenala. Barselona već duži period želi da dovede Anrija i čini se da mu je Barsa sledeća stanica ukoliko bude želeo da napusti Arsenal, iako je Karlo Ančeloti priznao da se divi Francuzu "Želimo da dovedemo igrača sredine terena i napadača“, rekao je Ančeloti italijanskoj štampi.

„Dobro znate imena igrača o kojima se priča. Postoji mnogo vrhunskih napadača, ali ne mogiu ništa konkretno da kažem jer ti fudbaleri igraju u velikim ekipama.

Anri je sjajan igrač i sigurno je da smo zainteresivani za njega“, rekao je Ančeloti.

Ančelotijev igrač sredine terena bi, prema izveštajima, mogao da bude Emerson, koji je imao dosta lošu sezonu u Realu, i koga navijači na Bernabeu nisu baš najbolje prihvatili.

Iako nije direktno priznao da eli Brazilca, Ančeloti je nagovestio da je on jedan od zadataka u letnjem prelaznom roku.

„Ne želim da pričam o imenima, ali klub zna koga želim da dovedem. Ako me pitate da li emerson ima karakteristike igrača kakvog želim, odgovoriću vam potvrdno“, rekao je trener Milana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve