Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.05.2007.

01:31

Gol Kežmana za titulu Fenera?

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Fudbaleri Fenerbahčea napravili su značajan korak ka osvajanju titule prvaka Turske. U derbiju 31. kola Fener je savladao do ovog kola drugoplasiranu ekipu Bešiktaša sa 1:0, a jedini strelac bio je srpski internacionalac Mateja Kežman u 12. minutu utakmice. Fenerbahče ima pet bodova više od Bešiktaša, tri kola pre kraja prvenstva, a trećeplasirani Galatasaraj ima utakmicu manje ali i devet bodova zaostatka za Fenerbahčeom.

"Ovo je značajna pobeda. Bešiktaš j bio u prednosti, igrali su pred svojim navijačima ali su moji igrači na najbolji način odgovorili svima koji su pričali da smo gotovi. Tražio sam od njih samo da znaju čiji dres nose. Utakmica je bila važna ali ništa nije gotovo," rekao je posle pobede u derbiju trener Fenerbahčea Ziko.

Fenerbahče ove godine slavi 100 godina postojanja pa je titula prvaka bila 'obaveza' prema navijačima najpopularnijeg turskog kluba.

Inače, u polufinalu nacionalnog Kupa Bešiktaš je bio bolji od Fenera posle produžetaka, pa će se za drugi trofej boriti Bešiktaš i Trabzonspor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve