Nova vest
Fudbal

Subota, 05.05.2007.

20:13

Važne pobede Mladosti i Borca

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Fudbaleri Vojvodine i apatinske Mladosti ostvarili su minimalne pobede u 29. kolu Meridian Superlige. U plej autu ubedljivu pobedu u gostima ostvario je Banat, a trijumfe su zabeležili Borac i OFK Beograd. Tri kola pre kraja Vojvodina je obezbedila treće mesto, dok ćče se borba za poziciju četiri nastaviti, pošto je Mladost samo bod iza Bežanije. U plej autu je pored sigurnog OFK Beograda opstanak već obezbedio Banat. Smederevo je u odličnoj poziciji, a Borac sada ima 3 boda prednosti u odnosu na Voždovac.

Mladost je izbila na petu poziciju pogotkom Drakulića već posle sedam minuta, pa će se Pivari pridružiti borbi za izlazak u Evropu.

Ranko Despotović je fantastičnu seriju nastavio golom u 41. minutu bačkog derbija sa Hajdukom.

Mnogo više golova bilo je u plej autu. Simić i Jeftić doneli su bitan trijumf Borcu u duelu sa Smederevom.

Čačani su u tri dana ostvarili dve ubedljive pobede, a posao im je olakšan posle isključenja Kovačevića.

Trijumf Romantičara u Gornjoj varoši zapečatio je Kaluđerović, sa po jednim golom u oba poluvremena.

Autogol Popovića na početku drugog poluvremena prelomio je meč u Zaplanjskoj. Voždovac je pred sâm odmor dostigao minimalnu prednost Banata, ali je novo vođstvo goste uvelo u miran finiš. Kada je domaći tim izgubio koncentraciju, Baljak i Mitrović iskoristili su priliku da dokrajče Voždovčane i pošalju ih na put ka nižem rangu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve