Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.02.2007.

16:07

Kalderon ostaje predsednik Reala

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Ramon Kalderon ostaće na funkciji predsednika fudbalskog kluba Real iz Madrida, pošto je sud odlučio da proglasi nevažećim glasove koji su za predsedničke izbore održane prošlog jula pristigli poštom.

Sudija Milagros Aparasijo odbacio je zahtev Kalderonovog rivala na izborima Huana Migela Viljara Mira, koji je tražio da se prilikom utvrđivanja rezultata računa i 10.511 glasova pristiglih poštom.

Kalderon je izneo stav da se ti glasovi ne mogu računati pošto nije bilo dovoljno kontrole kojom bi se garantovala njihova legitimnost. Viljar Mir i ostali poraženi kandidati na izborima imaju pravo da se žale na odluku suda.

Kalderon je pobedio na predsedničkim izborima u Realu pošto je dobio 8.344 glasa, samo 246 više od drugoplasiranog Huana Palasijosa.

Viljar Mir je sakupio 1.642 glasa manje od Kalderona, a španski mediji su izvestili da je većina delegata koji su glasali poštom bila za izbor Viljara Mira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve