Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.12.2006.

23:57

Dejan Vukićević menja Ješića?

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Novi trener fudbalera Partizana biće Dejan Vukićević, sadašnji trener Zete iz Golubovaca, pišu 'Večernje novosti' od petka. Vukićević ima, tvrde 'Novosti', najveće šanse i podršku velikog dela Upravnog odbora kluba iz Humske.

Zvaničnih poteza u Partizanu neće biti dok ne prođe meč sa Rendžersom u Glazgovu ali se čini da je dilema ko će naslediti Ješića rešena.

"Od kako sam počeo da se bavim ovim poslom u neku ruku sam pripreman da jednog dana budem trener Partizana. Da li će to biti sad, za pola godine, godinu i po, ne znam, ne bih da prejudiciram, mada priznajem da kontakata ima, da jesam sada jedan od kandidata, ali nemam šta konkretnije da vam kažem, niti bi to bilo korektno prema kolegi Ješiću," ističe Vukićević, koji se kao kandidat za trenera Partizana spominjao i pre dolaska Jirgena Rebera.

Promocijom Vukićevića na mesto šefa stručnog štaba Partizan bi, u neku ruku, nastavio da forsira 'svoje' kadrove, pošto je trener Zete bio fudbaler 'crno-belih', a i posle toga ostao je u stalnom kontaktu sa klubom iz Humske.

"Ostavio sam dobar deo mladosti u Partizanu, pa ako klub misli da mogu da mu pomognem, imam obavezu prema njemu," kaže Vukićević.

Posle polusezone u crnogorskoj ligi Zeta je na drugom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu