Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.11.2006.

18:59

Adrijano se vraća u Inter

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Brazilski centarfor Adrijano vratiće se u Inter do početka sledeće nedelje, najavio je njegov menadžer. Brazilac je pre 10-ak dana napustio ekipu iz Milana i otputovao u Brazil kako bi se odmorio i vratio u formu, posle višemesečnog perioda veoma lašoh partija za italijanski tim.

"Adrijano će se vratiti u Milan najkasnije do ponedeljka", rekao je njegov menadžer Gilmar Rinaldi.

Posle odlaska u Južnu Ameriku, italijanski mediji su spekulisali da bi Adrijano mogao da promeni klub, a pored ranije zainteresovanih Real Madrida i Fiorentine, u trku se uključio i brazilski Flamengo.

"Kada se Adrijano vrati, odlučićemo o narednim potezima. I dalje postoji nekoliko nerešenih pitanja, ali bi on sledeće nedelje trebalo da počne da trenira", dodao je Rinaldi.

Brazilski centarfor nije nedostajao Interu. Od njegovog odlaska, ekipa je ostvarila dve pobede u Ligi šampiona i tako otvorila vrata osmine finala, dok su u Seriji A, posle impresivne pobede nad Milanom, ponovo na vrhu tabele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve