Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.09.2006.

15:46

Klemente nudi pomoć Bilbaou

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor Srbije Havijer Klemente ponudio je pomoć bivšem klubu Atletik Bilbaou nadajući se da će mu fudbalski savez Srbije izaći u susret.

Klemente, bivši selektor Španije, otpušten je u julu posle razlika u stavovima sa predsednikom kluba Fernandom Lamikisom.

Pod vođstvom novog trenera Feliksa Sariugartea Altetik je osvojio samo jedan bod na tri utakmice i trenutno je pretposlednji na tabeli.

"Kada bi me Lamikis sutra pozvao telefonom, ne bih imao ništa protiv da mu kažem svoje mišljenje o načinima na koje može da reši problem. Ne smeta mi što me se otarasio pre nekoliko meseci."

Navijači Atletika su tražili ostavku predsednika posle nedeljnog poraza 1-4 od Atletiko Madrida na svom San Moiću .

"Pomoći ću ako mi Srbija dozvoli. Iako je Sariugarte neiskusan, on može da vodi tim. Hladnokrvan je i uz kvalitetnu ekipu ne verujem da će se boriti za opstanak."

Bilbao, koji je uz Real Madrid i Barselonu jedina ekipa koja nikada nije ispala iz španske prve lige, prošle sezone je bio 12. iako se dugo borio da sačuva prvoligaški status.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve