Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.09.2006.

17:05

Ješić: "Terzić poslao Vukadinovića"

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Posle utakmice Partizan - OFK Beograd koji su gosti dobili sa 1:0 trener Partizana Miodrag Ješić optužio je predsednika FSS Zvezdana Terzića da je uticao na sudiju, odnosno da je, kako je rekao Ješić, "spasilac srpskog fudbala Terzić poslao Vukadinovića".

"Ovde ništa nije slučajno. Drago mi je što je utakmica bila na televiziji i što je sve viđeno. Gostujućim igračima mogu da čestitam na borbenosti i velikoj želji, a pobedu, nažalost, čestitam Zvezdanu Terziću, spasiocu srpskog fudbala. Znali smo ko je sudija i ko ga protežira i gura u UEFA da napreduje na listi. To jasno i glasno treba reći.

Svi znamo ko je poslao ovog čoveka da sudi meč, a svi znamo ko stoji iza Zvezdana Terzića," ispričao je Ješić, da bi na pitanje da li to znači da je Terzić poslao sudiju da sudi tendenciozno za OFK, odgovorio "Mislim da su svi shvatili na taj način."

Trener Partizana je prokomentarisao sporne momente na meču.

"Pre gola OFK su bila dva faula za Partizan, a možda i ofsajd. U 75. minutu je Mirosavljević oduzeo loptu bez kontakta, pomoćnik je klimnuo glavom da se igra nastavi, ali je sudija ipak svirao faul i usledila su dva isključenja, a svaki drugi komentar je suvišan. Ovo što smo videli nije normalno. Mnogi tvrde da je našem fudbalu potreban finansijska policija. Ne, potrebna mu je kriminalistička policija," kaže Ješić.

Opšta ocena posmatrača je da je Vukadinović sudio loše. Osim spornih situacija kod gola gostiju, (poništenog) pogotka Odite i prilike za Partizan u 75. minutu, bilo je mučno gledati kako se plaši da isključi igrače koji su ga najviše napdali, odnosno kako selektivno daje crvene kartone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve