Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.08.2006.

13:07

Ajala pred disciplinskom komisijom

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Fudbalski klub Valensija pokrenuo je disciplinski postupak protiv svog fudbalera Roberta Ajale, zbog kritika na račun kluba.

Argentinski reprezentativac je kritikovao predsednika Valensije Huana Bautistu i sportskog direktora Amadea Karbonija da su ga prevarili, jer nisu ispunili obećanje da će produžiti ugovor.

"Želeo sam da ostanem ovde do kraja karijere, ali su ti snovi sada raspršeni jer neki ljudi nisu održali svoju reč", izjavio je Ajala.

"Bio sam prinuđen da donesem tu odluku i rekao sam i treneru i predsedniku da želim da odem", kazao je Ajala.

Sportski direktor Karboni je na sajtu Valensije optužio Ajalu da je više zainteresovan za novac nego za igranje fudbala.

"Taj komentar je istovremeno otvorio naše oči i ojačao našu želju da računamo na igrače koji su zaista posvećeni klubu a manje čekovima", izjavio je Karboni.

Ajala je došao u Valensiju iz Milana 2000. godine a ugovor ga vezuje do kraja ove sezone. Viljareal je već pokazao interesovanje za bivšeg kapitena argentinske reprezentacije, ali su u Valensiji rekli da ne žele da pregovaraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve