Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.08.2006.

10:39

Kup UEFA: OFK Beograd - Okser 17.00

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Fudbaleri OFK Beograda igraju sa francuskim Okserom u kvalifikacijama za Kup UEFA. Prva utakmica na programu je u utorak, na Omladinskom stadionu na Karaburmi, od 17 časova.

Zbog povrede ramena neće igrati Vladimir Božović, a pod znakom pitanja je i učešće Slobodana Rajkovića koji je obnovio povredu leđa.

Kad se igra protiv renomiranog protivnika, koji dolazi iz zemlje viceprvaka sveta onda je to praznik za sve učesnike. Okser je apsolutni favorit,“ rekao je trener OFK Beograda Slobodan Krčmarević, “Naš protivnik ima i slabosti, koje moramo da iskoristimo. U meč ne ulazimo sa belom zastavom. Uzdamo se u našu mladost i podršku beogradske publike od koje očekujem da u što većem broju dođe na stadion. Mi nemamo šta da izgubimo, a možemo da dobijemo mnogo. Za nas bi povoljan rezultat bio da ne primimo gol.“

Mladi reprezentativac Đorđe Rakić je na svim utakmicama na kojima je igrao bio strelac. U susretu sa Zemunom dao je dva gola:

Osećam se lepo, jer mi se pružila prilika, kao i jednom broju mojih saigrača, da učestvujem u velikom evrotakmičenju. Bez obzira na snagu Oksera očekujem dobara rezultata. Nadam se da ću i na ovom meču pokazati koliko vredim,“ kaže Rakić.

Ulaznice za meč na Kraburmi puštene su u ponedeljak u prodaju. Ulaznica za zapadnu tribinu košta 400 dinara, istočnu 300 a severnu 200 dinara. Sudi Bugarin Cvetan Georgijev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve