Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.05.2006.

17:01

Stojković: Skandalozna odluka

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Dragan Stojković, predsednik FK Crvena zvezda, smatra skandaloznom odluku selektora Ilije Petkovića da u nacionalni tim umesto Mirka Vučinića pozove prvotimca OFK Beograda i svog sina Dušana Paetkovića.

Prvi čovek crveno-belih je istakao da ne želi da polemiše oko Petkovićevog izbora, ali da je odluka trebalo da bude drugačija.

"Odluka da se u reprezentaciju pozove Dušan Petković je skandalozna. Iako ne želim da se mešam u bilo čiji rad, a u nacionalnom savezu više nemam uticaj, mislim da ima mnogo igrača koji su poziv u državni tim zaslužili mnogo pre njega. Ne želim da govorim o imenima igrača, ali je svima jasno da ih ima", konstovao je je prvi čovek Crvene zvezde koji se osvrnuo i na igre mlade reprezentacije na EP u Portugalu, kao i zvezdinih prvotimaca u njoj.

"Iako je ostvaren uspeh i plasman u polufinale, znam da naši igrači mogu i moraju da igraju bolje. U prvoj fazi takmičenja su imali sreću kakva se dešava jednom u 100 godina. Nadam se da će već u polufinalu odigrati bolje i potvrditi kvalitet koji nesporno poseduju. Sada su dobili još jednu šansu i ovo im je prilika da pokažu koliko vrede i ponove dobar nastup iz meća sa Portugalom", smatra Stojković

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu