Nova vest
Fudbal

Petak, 31.03.2006.

21:13

Marić: "Imamo šanse na Karaburmi"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Trener novosadske Vojvodine Zoran Marić izrazio je optimizam uoči utakmice sa OFK Beogradom u 24. kolu Meridijan Superlige Srbije i Crne Gore, iako se njegovi igrači nisu u najpovoljnijem okruženju pripremali za taj meč.

"Svesni smo da nam je za 'miran san' potrebno još oko deset bodova, to znači da na strani moramo da osvojimo najmanje tri. Možda je subotnja utakmica jedna od tih", rekao je Marić na konferenciji za novinare.

Navodeći da će se utakmica na Karaburmi igrati uoči derbija izmedju Crvene Zvezde i Partizana, Marić je ocenio da će tom meču prisustvovati brojni menadžeri, što može da bude dodatni motiv za mnoge igrače.

Trener Vojvodine je dodao da izuzetno poštuje ekipu OFK Beograda, ali je rekao i da je uočio neke nedostatke, pre svega "relativno lako primanje golova kod kuće".

Komentarišući izjavu predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića da je veliki broj mečeva u domaćem prvenstvu namešten, Marić je rekao da može da garantuje da su sve utakmice Vojvodine koje je on vodio regularne.

"Ne mogu da komentarišem suđenje na nekim mečevima, moguće je da sudije pogreše, isto kao što i mi umemo da pogrešimo. Ono što mogu da garantujem je da su sve utakmice na kojima sam ja vodio tim regularne", rekao je Marić.

Savićević je za podgoričku Pobjedu izjavio da je od 20 do 30 utakmica u prvenstvu SCG namešteno, a da je on sam kao igrač Budućnosti tokom 80-ih učestvovao u nekoliko duela u kojima je konačan rezultat unapred bio poznat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve