Nova vest
Fudbal

Petak, 13.01.2006.

11:29

Fredi Bobić u Rijeci?

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Proslavljeni nemački reprezentativac, 34-godišnji Fredi Bobić mogao bi da bude novo pojačanje u napadu Rijeke.

Fudbaler koji je 1996. godine s reprezentacijom osvojio prvenstvo Evrope u Nemačkoj od leta prošle godine, kada se razišao s Hertom, traži novi klub.

Bobić je u nedavno objavljenom intervjuu na svojim Internet stranicama rekao kako mu je vrlo teško da pronađe novi angažman.

"Postojali su neki planovi da zaigram u Japanu, a za vreme Svjetskog prvenstva ću raditi za medije. Imam ponude na području marketinga, ali i kao trener. Moram da razmislim i donesem odluku",rekao je Bobić.

"Rijeka nije sa mnom imala direktan kontakt, ali to ne znači da Riječani nisu kontaktirali mog menadžera. Sve je moguće. Ako do kontakta ne odbacujem mogućnost dolaska u hrvatski fudbal prema kom nemam baš nikakvih predrasuda", dodao je fudbaler čija je majka iz Bjelovara, a otac iz Slovenije. Rođen je u Mariboru.

Bobić je napomenuo da, iako bez angažmana, svakodnevno trenira u Stutgarter Kikersima, gde je i počeo karijeru.

"Nisam nespreman i bez motiva, iako ne namaravam još dugo da igram fudbal", izjavio je bivši nemački reprezentativac.

Bobić je za "Pancere" dao deset golova u 37 nastupa, a većinu karijere proveo je u Bundesligi igrajući za Stutgart, Borusiju, Hanover i Hertu.

Prema stranicama Transfermakt.de Bobićeva vrednost se procenjuje na 600 hiljada evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve