Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.10.2005.

00:42

Dobar dan za Real, Mateju i Darka

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dobar vikend za madridske klubove zaokružen je pogotkom Mateje Kežmana u Malagi, koji je doneo Atletiku pobedu 2:0. Pre toga Real je isprašio Maljorku sa četiri brazilska komada (Roberto Karlos dva, Ronaldo i Žulio Baptista po jedan), a Hetafe je još u subotu pobedio Valensiju. Klub iz predgrađa provešće reprezentativnu pauzu na čelu tabele.

Idrugi napadač iz SCG – Darko Kovačević – ponovo je bio precizan. Njegov gol u drugom poluvremenu doneo je Real Sosijedadu bod u duelu sa Betisom.

Kolo je proteklo u prilično pomirljivoj atmosferi, a u osam nedeljnih mečeva samo su Real i Viljareal pobedili kod kuće. Bilbao je vodio na Madrigalu, ali je “Žuta podmornica” sa igračem više uspela da postuigne tri gola i trijumfuje drugi put u nizu.

Selta je u Kadisu igrala 1:1, čime je predala čelo tabele Hetafeu, a drugi predstavnik Galicije u Primeri prošao je još gore – Osasuna je pobedila na Riasoru 1:0.

Alaves je slavio u nedalekom Santanderu 2:1, golom Karpintera u nadoknadi vremena, a Sevilja je u istim trenucima spasla bod kod kuće protiv Espanjola, ponovo je precizan bio Kepa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu