Nova vest
Fudbal

Subota, 27.08.2005.

11:10

Kadeti Partizana bolji od Grka

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U prvoj utakmici tradicionalnog kadetskog turnira 'Partizan 2005' mladi fudbaleri Partizana savladali su Olimpijakos sa 4:0 (2:0).

Početni udarac na turniru izveo je Momčilo Vukotić, rekorder po broju utakmica u 'crno-belom' dresu, a prvi gol za selekciju koju vodi Slobodan Krčmarević postigao je Stevan Jovetić u 23. minutu. Deset minuta kasnije Amer Osmanagić povećava vođstvo Partizana, a u nastavku još jedom gol postiže Jovetić, a konačnih 4:0 delo su Srđana Kačara u 78. minutu.

U drugoj utakmici igranoj u petak, kadeti madridskog Reala i moskovskog CSKA igrali su nerešeno, 1:1. Prvo poluvreme Rusi su poveli golom Kuzmina u 17. minutu, a u 70. minutu Gerero je izjednačio.

U subotu, na terenima SC 'Teleoptik' u Zemunu igraju Real Madrid - Olimpijakos (17.30) i CSKA - Partizan (19.15), a u nedelju, poslednjeg dana, sastaju se CSKA - Olimpijakos (igralište Vojne gimnazije, 15.00) i Partizan - Real Madrid (16.30) u predigri prvenstvene utakmice Partizan - OFK Beograd, na stadionu 'Partizana'.

Turnir se igra po bod sistemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve