Nova vest
Fudbal

Petak, 26.08.2005.

14:50

Janković za B92:"Sve zavisi od nas"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaler Crvene zvezde koji trenutno privlači najveću pažnju na startu sezone je Boško Janković. Sa pet pogodaka u svim takmičenjima ovaj vezni fudbaler je trenutno najbolji strelac crveno-belih koji će prolaz u takmičenje po grupama kupa UEFA tražiti preko portugalske Brage. Janković za B92 kaže da u ovom dvomeču sve zavisi od Crvene zvezde:

Ekipa Brage je bila najjača u tom šeširu. U neku ruku imali smo i sreću i nesreću da izvučemo baš portugalskog predstavnika. Znam da su pobedjivali u svom šampionatu i Porto. Svakako da su dobra ekipa, ali mi treba da se okrenemo sebi. Ja sam i pred Inter rekao da sve zavisi od nas i da sami sebe možemo da uništimo. Ako budemo igrali kao protiv Voždovca poslednjih 20 minuta i protiv Intera, možemo da pobedimo svaku ekipu."

Koliko crveni karton Nikole Žigića donosi pomeranja u ekipi pred meč na „Marakani“

Žigićev crveni karton predstavlja problem, ne treba zaboraviti da ćemo igratii bez Kovačevića. Medjutim, moramo i možemo i bez njih. Mislim da će trener napraviti dobre korekcije u igri, vraća nam se Basta, neko od „špiceva“ će dobiti šansu i nadam se iskoristiti je," rekao je Boško Janković za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve