Nova vest
Fudbal

Subota, 25.06.2005.

23:39

Odlaze Dudići, dolazi Argentinac

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju putuju na prvi deo priprema u Sloveniji, a među putnicima sigurno neće biti braće Dudić – Milana i Ivana, koji su najavili odlazak, kao i napadača Dragana Bogavca, koji takođe traži inostrani angažman.

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Srbije i Crne Gore Milan Dudić blizu je prelaska u jedan turski klub (Ankaraspor ili Trabzonspor), ali je za njega zainteresovan i engleski Everton. Njegov brat Ivan verovatno će otići u Francusku.

U Sloveniju ne putuju ni napadač Boban Stojanović, zbog problema sa vizom, novajlija Milan Purović koji je došao iz podgoričke Budućnosti, kao i povređeni Dušan Basta.

Prema informacijama iz Crvene zvezde, pored najavljenog Rumuna Marijusa Jordakea, na probu u Crvenu zvezdu mogao bi da dođe i jedan Argentinac - Gustavo Čena, koji je igrao za Boku juniors, Independijente i čileanski Kolo Kolo. Trenutno je član Džakarte u Indoneziji, a igra na desnoj strani veznog reda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve