Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.10.2004.

15:10

Barić novi sportski direktor Dinama

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Bivši selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Oto Barić postaće sledeće nedelje sportski direktor Dinama iz Zagreba. On će biti zadužen za regrutovanje mladih igrača.
"Imao sam ponudu da odem u Istanbul u Bešiktaš, ali novac mi nije sve na svetu, a zaista sam želeo da radim u Dinamu", rekao je Barić Večernjem listu.

Glavni cilj Dinama je, prema Barićevim rečima, da prodju grupno takmičenje Kupa UEFA. Dinamo je u grupi sa portugalskom Benfikom, nemačkim Štutgartom, belgijskim Beverenom i holandskim Herenvenom.

Zagrepčani su ove godine loše startovali u domaćem prvenstvu i trenutno su na šestom mestu, sa osam poena zaostatka za vodećim Interom iz Zaprešića.

Barić je 1985. godine doveo bečki Rapid do finala tadašnjeg Kupa pobednika kupova, a 1994. još jedan austrijski klub Salcburg do finala Kupa UEFA.

Na čelu hrvatske reprezentacije Barić je zamenjen Zlatkom Kranjčarom u julu ove godine, posle ispadanja sa Evropskog prvenstva u Portugalu posle prve runde takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve