Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.03.2004.

23:26

Marka: "Radomir Antić podneo ostavku"

Izvor: B92, marca

Autor:B92, marca

Default images

Naš stručnjak Radomir Antić predao je predsedniku Selte iz Viga Horasiju Gomesu ostavku, posle prvenstvenog poraza od Saragose, javlja španski dnevnik Marka. Uprava galicijskog kluba raspravljaće o treneru u ponedeljak.

Selta je u nedelju posle podne izgubila kod kuće od Saragose sa 2:0 i sada se nalazi na pretposlednjem mestu Primere, dva boda iza Espanjola, a četiri iza Maljorke, koja je poslednji klub izvan zone ispadanja. Klub sa Balaidosa učestvovao je u ovogodišnjo Ligi šampiona, a ispao je u osmini finala, sa dva poraza od Arsenala.

Posle utakmice nekoliko stotina besnih navijača Selte sačekalo je igrače ispred stadiona , optužujući ih da su “plaćenici” i da im nije stalo do sudbine kluba. Sličan tretman preživeo je i Radomir Antić. Neki od fudbalera, sa kojima su bila deca, morali su da izađu na zadnja vrata, da bi izbegli neprijatnu situaciju.

Posle meča sa Saragosom Antić je na konferenciji za novinare istakao da Selta ove sezone nije imala sreće.

Bili smo veoma nesrećni ove godine i sada smo u očaju. Igrači daju sve od sebe, ali izgleda da to nije dovoljno. Teško je objasniti zašto se ovo dešava i zašto imamo toliko poraza. Nikada nisam doživeo nešto slično. Ne znam rešenje za ovu situaciju. Nije lako videti izlaz iz ove situacije”.

Antić je tada nagovestio šta će se desiti u narednim satima.

Uprava kluba zna kakav je moj stav. Svi smo veoma uzbuđeni, a ja se lično osećam nemoćno”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve