Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.02.2004.

16:41

U četvrtfinalu Kupa nacija Mali i Senegal

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Poznati su četvrtfinalisti afričkog Kupa nacija i iz grupe ’B’. U poslednjem kolu dve selekcije koje su posle dva kola imale prednost na tabeli, Senegal i Mali, odigrale su nerešeno, 1:1 i plasirale se u završnicu.

Povela je reprezentacija Malija, golom Traorea u 34. minutu, a izjednačenje i plasman Senegalcima doneo je habib Beje u poslednjem minutu prvog poluvremena.

U drugoj utakmici grupe, Kenija je bila ubedljiva protiv Burkine Faso, 3:0, ali golovi koje su postigli Akida, Olieh i Barasa bili su dovoljni samo za treće mesto u grupi.

Na kraju – Mali 7 bodova, Senegal 5, Kenija 3 i Burkina Faso 1 bod.

U nedelju su se u četvrtfinale plasirale selekcije Tunisa i Gvineje, a u utorak i sredu igraju se utakmice trećeg kola u grupama ’C’ i ’D’, u grupi ‘C’, Kamerun – Egipat, Alžir –Zimbabve (Kamerun 4, Alžir 4, Egipat 3, Zimbabve bez bodova), a u sredu u grupi ‘D’. Igraju Maroko – Južna Afrika, odnosno Benin i Nigerija.

Pred te utakmice u vođstvu je Maroko sa 6 bodova, Nigerija i Južna Afrika imaju po 3, Benin je bez bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve