Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.01.2004.

19:20

Ulije:"Priznajem, grešio sam"

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Menadžer Liverpula Žerar Ulije priznao je u utorak da je u protekle dve sezone grešio prilikom dovođenja novih fudbalera, ali je izrazio nadu da bi ekipa ipak mogla uspešno okončati ovu sezonu i plasirati se u Ligu šampiona.

"Dugo sam odbacivao kritike, ali sada se predajem. Priznajem da neki od fudbalera koje sam doveo nisu pružili ono što su mogli i da nisu opravdali očekivanja. Ali oni, kao i svi ostali prvotimci, očajnički žele da ostvare ono što se od njih traži. Neophodno nam je strpljenje. Ukoliko ostanemo jedinstveni, možemo prebroditi ovaj težak period. U januaru neću dovoditi pojačaja, jer verujem da ćemo doći do željene forme i izboriti plasman u Ligu šampiona, što bi posle svega bio uspeh", rekao je Ulije.

Dodatni pritisak na francuskog stručjaka izvršio je i agent najboljeg fudbalera Liverpula Majkla Ovena, koji je u utorak izjavio da će reprezentativac Engleske napustiti Enfild ukoliko najtrofejniji engleski klub i naredne sezone ne bude igrao i Ligi šampiona.

"Pred Liverpulom je pet odlučujućih meseci. Majkl po svaku cenu želi da igra u Ligi šampiona i to je njegov jedini uslov za ostanak u klubu. Mislim da zbog toga niko ne bi trebalo da se ljuti, jer on ima 24 godine i približava se vrhuncu karijere. Igranje u Ligi šampiona za njega je sada prioritet, jer je to vrhunski svetski fudbal i on sigurno zaslužuje da bude njegov deo", rekao je Džon Holms.

Ovenu ugovor sa Liverpulom ističe na leto 2005. godine, a proteklih mesec i po dana nije igrao zbog povrede. Očekuje se da bi se mogao vratiti na teren već u sredu kada Liverpul gostuje Čelsiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve