Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.01.2004.

18:19

Juventus više ne želi Dejana Stankovića

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Generalni menadžer torinskog Juventusa Lućijano Mođi izjavio je da aktuelni šampion Italije nije više zainteresovan za fudbalera Lacija, reprezentativca Srbije i Crne Gore Dejana Stankovića, prenosi italijanska štampa u ponedeljak.

Stanković, kome ugovor sa Lacijom ističe u junu, po svemu sudeći biće zvezda prelaznog roka u Italiji, a njegovo ime prethodnih nedelja mediji su često vezivali sa prelaskom u Juventus ili Inter.

Mođi, koji je zadužen za dovodjenje igrača u Juventus, u izjavi italijanskom sportskom dnevniku "Gazeta Delo Sport", rekao je da je obavestio Inter da torinski klub više nije zainteresovan za reprezentativca SCG.

"Želimo da Inter zna da više ne želimo Stankovića, nakon ispada koji je napravio. Prvo je potpisao predugovor sa nama, a onda je otišao u Inter i tražio duplo više para nego što zaradjuje u Laciju", kazao je Mođi.

Stručnjaci u Italiji Stankovića, koji je 1998. godine prešao u Lacio iz beogradske Crvene zvezde, smatraju jednim od najboljih ofanzivnih igrača sredine terena u Seriji A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve