Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.10.2002.

17:39

Pobede Zvezde i Partizana

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

U nedelju su odigrana poslednja tri meča osmog kola prvenstva Jugoslavije u fudbalu. Jugoslovenski predstavnici u Kupu UEFA ostvarili su pobede:

Sartid – Rudar 1:0
(
Ramović 85)

Mogren – Partizan 0:1
(
Vukić 75)

Crvena zvezda – Zemun 3:0
(
Mladenović 42, Pjanović 63, Dudić 75)

Izveštaj iz Smedereva

U 8. kolu fudbalskog prvenstva Jugoslavije, smederevski Sartid savladao je danas na svom terenu Rudar sa 1:0 i tako došao na četvrto mesto na tabeli.

Gol je postigao Demir Ramović u 81. minutu meča.

Smederevski "oklopnici" prikazali su slabu igru, a izgleda da se nisu još oporavili od poraza u meču sa Ipsvičem u prvom kolu Kupa UEFA.

Sartid je danas igrao sporo, bez žara i neprecizno, a propuštali su i mnoge prilike za gol.

Prvu šansu Smederevci su imali tek u 22. minutu, kada je Oliver Đokić skoro sa korner linije dobacio loptu Miloradu Zečeviću, koji je šutirao preko gola.

Rudar je prvu priliku imao u poslednjem minutu prvog poluvremena, kada je rezervni golman Dejan Ranković bez razloga istrčao i ostavio prazan gol, ali Vladislav Grozdanović nije uspeo da pogodi nebranjenu mrežu.

U 81. minutu Goran Djurković je odlično nabacio loptu Ramoviću koji je glavom plasirao loptu u mrežu i doneo Sartidu tri boda i pomak na tabeli ka vrhu.

Zanimljivo je da je ovo bila prva utakmica od kako je Sartid prvoligaš da sudija na kraju meča ne bude izviždan ili okrivljen zbog rezultata.

Sudija Branislav Mrsić je na kraju utakmice dobio aplauz malobrojne publike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu