Nova vest
Fudbal

Subota, 31.08.2002.

12:27

Lacio potvrdio prelazak Neste u Milan

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Predstavnici Lacija potvrdili su da je kapiten tima i italijanski reprezentativac Alesandro Nesta, i zvanicno novi fudbaler Milana.

Zvanicni internet sajt milanskog kluba jutros je objavio da je Nesta " potpisao petogodisnji ugovor sa Milanom, medjutim predsednik Lacija Masimo Kranjoti, jutros je demantovao tu vest.

Kako je saopsteno iz rimskog kluba, ceo transfer vredan je 30 miliona eura. Poslednji rok za prelaske fudbalera u Evropi istice veceras.

Podsetimo, prvu ponudu za (po mnogima) najboljeg odbrambenog igraca na svetu, Milan je Laciju uputio pre pocetka Mundijala, ali je ta ponuda odbijena, dok je druga runda razgovora zavrsena 11.avgusta, zvanicnim saopstenjem da su pregovori ponovo propali.

Tada je na scenu stupio Silvio Berluskoni, koji je objavio da preuzima "stvar u svoje ruke" - a epilog je sada poznat, Nesta ostaje na "San Siru" do 2007.godine, a Milan postaje najozbiljniji kandidat za osvajanje svih trofeja ove sezone. Pored Neste, ovoga leta na sever Italije pristigao je i Brazilac Rivaldo.

Nesta, koji je jedan od najboljih svetskih odbrambenih igraca,  devet godina nastupao je za Lacio, gde je i zapoceo karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve