Nova vest
Fudbal

Petak, 05.07.2002.

10:21

Meninger u Espanjolu

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Golman austrijske reprezentacije i londonskog Arsenala, Aleks Meninger (25) potpisao je danas cetvorogodisnji ugovor sa spanskim Espanjolom, saopstio je taj klub.

Kako prenosi spanska stampa transfer austrijskog golmana, koji je proslu sezonu proveo na pozajmici u italijanskoj Fiorentini, iznosi 1,5 miliona evra.

Meninger je u Arsenal presao iz austrijskog GAK-a u junu 1997. godine, ali nije uspeo da se nametne kao prvi cuvar mreze i njegov odlazak sa Hajberija je bio ocekivan. Prvi izbor menadzera Arsenala Arsena Vengera ostao je Dejvid Simen, kome je prosle nedelje ponudjneo produzenje ugovora. Proslog leta je na Hajberi stigao Ricard Rajt, a tu se nalazi i veliki talenat Majk Tejlor.

Espanjol je protekle sezone zauzeo 14. mesto na tabeli spanske Primere, a u klubu iz Barselone austrijski golman za mesto u prvom timu borice se sa Alfredom Argensom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu