Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.10.2023.

23:45

Lučić: Nezadovoljan sam VIDEO

Mladi krilni napadač Crvene zvezde Vladimir Lučić iskreno je rekao posle meča sa Lajpcigom da nije zadovoljan porazom rezultatom 3:1.

Izvor: B92

Autor:B92

Lučić: Nezadovoljan sam VIDEO
Foto: StarSport

Crveno-beli su izgubili meč, iako su sebi probudili nadu u 70. minutu kada je Marko Stamenić doneo 2:1 pred završnicu meča.

Lučić je bio jedan od "klinaca" koji su ušli u igru u drugom poluvremenu.

"Nezadovoljan sam, jer smo izgubili bodove. Išli smo, naravno, na pobedu. Malo smo lošiji bili na početku utakmice i primili smo gol. U drugom poluvremenu smo pokušali sa nekoliko šansi da stignemo rezultat", rekao je Lučić.

"Stigli smo ih na 2:1. Plašili smo se da ne primimo neki gol iz kontre, a pao je posle prekida. Okrećemo se utakmicama u ligi koje su nam važne, pred revanš u Beogradu".

Lajpcig se nudio...

"Još dok sam bio na klupi video sam da ima dosta prostora da se igra. Nekako, to nismo koristili u prvom poluvremenu. U drugom smo počeli to da koristimo i bilo je bolje. Samo možda da smo u prvom poluvremenu počeli da igramo kako treba, bio bi povoljniji rezultat".

"Iskreno, da, pokazali smo da možemo. Samo još da u Beogradu to sprovedemo u delo. Nisam zadovoljan što smo izgubili, ali što se tiče igre dobro je bilo. Nije bilo toliko loše, samo još da smo osvojili bodove", rekao je Vladimir Lučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu