Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.11.2020.

12:15

Vojvodina ne zna protiv Zvezde

Novosadska Vojvodina iz sezone u sezonu najavljuje da će pomrsiti konce Crvenoj zvezdi i Partizanu u borbi za titulu, ali je to i dalje samo slovo na papiru.

Izvor: B92

Autor:B92

Vojvodina ne zna protiv Zvezde
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Proteklog vikenda su Novosađani još jednom pokazali da jednostavno ne znaju da igraju protiv crveno-belih iz Beograda.

I dok Voša s vremena na vreme "saplete" Partizan, kao što je to bio slučaj krajem avgusta (3:2), u duelima sa Zvezdom je već godinama nemoćna, bez obzira da li se igra u Beogradu ili u Novom Sadu.

Naime, Zvezda je u nedelju nadigrala Vojvodinu 12. utakmicu u nizu u Superligi!

" Čestitam obema ekipama na prikazanoj igri, a Crvenoj zvezdi na pobedi. U najavi utakmice, rekao sam da je protiv Zvezde teško igrati, jer imaju stvarno odlične igrače, a Deki ih vodi sjajno. Mojim igračima moram da zamerim to što smo primili dva naivna gola. Rekao sam da, ako hoćete da napravite rezultat protiv Crvene zvezde, morate smanjiti greške na minimum i imati koncentraciju. Gajić je išao sam ka našem golu, a moji igrači su držali zonu, iako uvek tražim da izađu na igrača. Pustili su ga da šutira, a lopta je pogodila našeg igrača i ušla u gol", rekao je posle novaog poraza od Zvezde trener Vojvodine Nenad Lalatović.

Poslednji put "lale" su izbegle poraz od Zvezde 7. maja 2016. godine kada su slavile 3:1 u Beogradu, i to u meču bez rezultatskog značaja jer su beogradski crveno-beli već osvojili titulu.

Vojvodina je u nedelju propustila priliku da zakomplikuje borbu za titulu jer je eventualnom pobedom mogla da se primakne Zvezdi na samo pet bodova zaostatka.

Ovako je pala na treće mesto sa dva boda manje od Partizana, koji zaostaje devet za Zvezdom.

U narednom kolu Vojvodina gostuje Radničkom u Nišu, Zvezda dočekuje "davljenika" Rad, a Partizan gostuje TSC-u.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu