"Dušan Tadić je Đoković fudbala"
"Razgovarao sam sa njim u Amsterdamu pre nekoliko nedelja i tada mi je rekao: 'I u Ajaksu su mladi momci ponekad bili umorni, a ja nikada nisam umoran.'"
B92.sport9:24
1 h
"Razgovarao sam sa njim u Amsterdamu pre nekoliko nedelja i tada mi je rekao: 'I u Ajaksu su mladi momci ponekad bili umorni, a ja nikada nisam umoran.'"
B92.sport9:24
1 h
Fudbaleri NEK Najmehena, sa Dušanom Tadićem u startnoj postavi, poraženi su kod kuće od Telstara 2:1 u prvom kolu holandskog šampionata.
B92.sport18:27
2 d
Revanš susret igra se za sedam dana u Holandiji, kada će biti odlučeno ko će izboriti plasman u plej-of za Ligu šampiona.
B92.sport21:51
6 d
Dušan Tadić je pred meč NEC-a i Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona poručio da holandski tim veruje u svoje šanse i da može da napravi veliki rezultat.
B92.sport14:05
6 d
Srpski fudbaler Dušan Tadić otkrio je kako je "prelomio" da dođe u NEC Najmehen.
B92.sport17:15
11 d
Holandski fudbaler Tjaron Šeri odlučio je da dres sa brojem 10 prepusti novom igraču ekipe NEC – Dušanu Tadiću.
B92.sport14:24
13 d
Srpski fudbaler Dušan Tadić novi je igrač NEC-a. Iskusni fudbaler je potpisao ugovor sa klubom iz Najmegena, koji će trajati do leta 2028. godine.
B92.sport15:42
14 d
Dušan Tadić nalazi se pred povratkom u Erediviziju, pošto je blizu dogovora sa NEC-om iz Najmegena.
B92.sport9:14
15 d
Dušan Tadić je uživo gledao meč Vojvodine i Ajaksa, njegova dva bivša kluba, i izazvao je oduševljenje prisutnih.
B92.sport15:45
17 d
Dušan Tadić, nekadašnji srpski reprezentativac, poveo je navijanje gostujućih pristalica u Novom Sadu nakon prvog meča drugog kola kvalifikakcija za Ligu konferencija.
B92.sport22:24
18 d
Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić neće menjati sredinu ovog leta – donekle.
B92.sport13:38
20 d
Dušan Tadić je na korak do potpisa za Najmehen, prenose mediji.
B92.sport13:15
22 d
Gde će bivši kapiten reprezentacije Srbije nastaviti karijeru?
B92.sport8:12
33 d
Dušan Tadić je završio sa Al Vahdom iz UAE, i sprema se za naredni korak u karijeri.
B92.sport15:55
52 d
Epizoda Dušana Tadića u Al Vahdi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je završena.
B92.sport18:14
53 d
Bivši kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić govorio je o odnosu sa nekadašnjim selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.
9:39
57 d
Bivši kapiten Srbije Dušan Tadić potvrdio je da se više neće vraćati u nacionalni tim i da je njegova reprezentativna karijera definitivno završena.
9:28
57 d
Fenerbahče se opet povezuje sa Dušanom Vlahovićem.
B92.sport21:36
67 d
Stala je Vojvodina na korak do trofeja Kupa Srbije, ali posle osvojenog drugog mesta i izborenih kvalifikacija za Ligu Evrope, može reći da je sezona bila uspešna kada se svedu računi.
Luka Kalajdžić11:16
82 d
Dušan Tadić je prošlog leta zamenio Tursku za UAE, ali i dalje prati situaciju u bivšem klubu Fenerbahčeu.
B92.sport8:45
108 d
Pokušavala je Vojvodina prošlog leta da obezbedi potpis Dušana Tadića, ali je on prelomio da se otisne u Katar.
21:20
131 d
I dalje se pamti fenomenalna partija Dušana Tadića u dresu Ajaksa, kada je bacio na kolena moćni Real usred Madrida.
B92.sport22:16
158 d
Najviše komentara
Košmaran debi kapitalca – Zvezda se vraća sa zaostatkom; "Da zaključimo o Lukasenu..." VIDEO
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Hapoel Ber Ševe rezultatom 1:0 u mađarskom Sombathelju, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
B92.sport22:31
6 d
Partizan već može da se sprema za Hetafe; Ilić otkrio zašto Ugrešić nije igrao VIDEO
Fudbaleri Partizana savladali su Tobol rezultatom 3:0 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije.
B92.sport0:01
4 d
Nik Vajler-Beb u Zvezdi!
Nemački internacionalac i jedan od najboljih defanzivaca Evrope Nik Vajler-Beb novi je košarkaš Crvene zvezde, saopštio je klub.
B92.sport10:47
2 d
Zvezda sa desetoricom sačuvala pobedu – Pazarci se ispromašivali
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Novi Pazar 2:0 u meču 4. kola Superlige.
B92.sport22:02
2 d
Stanković posle poraza: "Odgovornost je na meni"
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije krio razočaranje posle poraza od Hapoel Ber Ševe (1:0) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
B92.sport21:42
6 d