Nova vest
Fudbal 18

18.6.2024.

17:26

Zvezda predstavila novo pojačanje iz Serije A FOTO

Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je fudbalera iz Superlige Srbije, a u pitanju je Ebenezer Anan, koji je ove sezone igrao u redovima Novog Pazara.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Anan, 21-godišnji defanzivac iz Gane novi je fudbaler Zvezde, klub je potvrdio na društvenim mrežama.

Reč je o polivalentnom fudbaleru, koji može da pokrije poziciju beka, štopera, a po potrebi i u veznom redu po levoj strani.

Zvanično je bio igrač Bolonje, a protkelu sezonu je proveo na pozajmici u Novom Pazaru.

Odigrao je 37 utakmica za Novi Pazar u Superligi i Kupu Srbije ove sezone i upisao dve asistencije.

Karijeru je počeo pre dve godine, kada je iz omladinskog tima Bolonje prešao u Imolese na pozajmicu, gde je bio godinu dana i zatim godinu dana u Novom Pazaru.

Ugovor mu je istekao i stiže kao slobodan igrač u redove šampiona Srbije.

"Veoma sam uzbuđen i srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Drago mi je što su moje dobre partije primećene i što sam uspeo da skrenem pažnju čelnika Zvezde. Upoznat sam sa Superligom i smatram da je veoma kvalitetna, tako da se radujem tome što ću imati priliku da nastavim da igram u Srbiji. Smatram da su mi glavni aduti brzina i tehnika, kao i inteligencija sa loptom, ali mogu da napredujem u svim segmentima. Želim to i verujem u sebe", istakao je Anan koji je zadužio dres sa brojem 73. 

Podeli:

Komentari 18

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

B92

12:32

18 h

Novo Sport Video Menu