Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.05.2008.

18:41

Murinjo: "Očekujem napet meč"

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Bivši menadžer Čelsija Žoze Murinjo veruje da će meč finala Lige šampiona između Mančester Junajteda i Čelsija u sredu u Moskvi biti veoma neizvestan. Junajted je uspeo da odbrani titulu u Premijer ligi tek u poslednjem kolu pobedom na Viganom, dok je Čelsi remizirao protiv Boltona. Čelsi je uspeo da prošle sezone osvoji FA kup u finalu protiv Junajteda, ali tek nakon produžetaka. "Biće veoma blizu, i verujem da će litav meč biti 50-50. Ova dva tima nemaju tajni", izjavio je Murinjo.

"Oni su pokazali sličan kvalitet iznova i iznova. Ove godine u Premijer ligi su bili gotovo izjednačeni, i završili su na prvom i drugom mesu, u poslednjih nekoliko godina su samo ta dva kluba i bili osvajači takmičenja, i pokazali su rivalitet i u finalu FA kupa, kada su samo produžeci mogli da presude pobednika", dodao je Portugalac.

Sadašnji menadžer Čelsija Avram Grant na Stamford Bridž stigao prošlog septembra, nakon iznenadnog odlaska Murinja iz kluba. Portugalac je sa Čelsijem prošle sezone u polufinalu Lige šampiona protiv Liverpula oba puta poražen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve