Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.08.2020.

21:06

Humska bi ga rado videla – Sulejmani posle pet godina menja klub?

Srpski fudbaler Miralem Sulejmani bi ovog leta mogao da napusti Jang Bojs.

Izvor: LN

Autor: LN

Humska bi ga rado videla – Sulejmani posle pet godina menja klub?
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Sulejmani je prethodnih pet godina igrao u redovima aktuelnog šampiona Švajcarske.

Trener Jang Bojsa Džerardo Seoane je, govoreći o planovima za narednu sezonu, nagovestio odlazak 31-godišnjeg Srbina.

"Ne želim da spekulišem u javnosti o odluci koja nije doneta. To je pitanje za sportskog direktora. Uvek će biti odluka koje se ne dopadaju igračima ili navijačima. Naš zadatak je da donosimo odluke koje su najbolje za Jang Bojs", izjavio je Seoane.

Pored nekadašnjeg reprezentativca Srbije švajcarski mediji pišu i da bi klub mogao da napusti iskusni napadač Giljom Oro.

Sulejmani je za Jang Bojs upisao 160 nastupa i za to vreme postigao 43 gola, uz 46 asistencija i tri tutle šampiona Švajcarske.

Pre nekoliko godina spekulisalo se da ga želi Partizan, koj je prodao Sulejmanija još kao 18-godišnjaka holandskom Herenvenu, u kontroverznom transferu koji je njegov agent dogovorio sa Holanđanima.

Nakon gostovanja "bojsa" u Humskoj u jesen 2017. dobio je ovacije sa tribina, a na pitanje medija o mogućem povratku među crno-bele rekao je samo: "Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu