Nova vest
Fudbal 1

24.4.2024.

18:35

Duljaj se oglasio pred derbi; Milojević: Spremni smo na sve

Vladan Milojević i Igor Duljaj govorili su po poslednji put neposredno pred "večiti" derbi koji se igra na stadionu "Rajko Mitić" u okviru polufinala Kupa Srbije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Pratite "večiti" derbi uživo

Iz minuta u minut, najzanimljivije događaje iz polufinala Kupa Srbije ćete moći da pogledate ili o njima čitate u našem blogu.

Prvi je svoja očekivanja izneo trener domaćeg tima.

"Sve je smešteno u 90 minuta. Sasvim jedno drugo takmičenje nego što je prvenstvo. Sigurno da Partizan ima ambicije, mi naše. Kolike su nepoznanice, šta je spremio moj kolega Duljaj, videćemo na terenu", rekao je Milojević za TV "Arena sport".

Da li je njegov tim vežbao penale?

"Mi smo spremni za sve. Da li smo pripremljeni? Videćemo", dodao je Milojević.

Burno je bilo prethodnih dana u Humskoj. Nisu crno-beli imali konferenciju za medije pred ovaj meč, pa je Duljaj upitan da li ima šta sada da kaže, za šta nije imao priliku.

"Nisam ja odložio konferenciju. Mi samo izvršavamo ono što klub postavi pred nas. Nemam šta da dodam, biće vremena", rekao je Duljaj.

Pred 171. "večiti" derbi je njegov tim promašio put na putu ka stadionu u Humskoj, da li je suflirao vozaču da to još jednom uradi?

"Nismo sujeverni, tako da nismo promašili put. Najvažnije je da odradimo ono što smo planirali, a to je da dobijemo Zvezdu. Imamo cilj, imamo ambiciju. Neće biti nimalo lako jer smo već pre nekoliko dana imali utakmicu. Nadam se da će doći dosta navijača uprkos ovom lošem vremenu", nastavio je strateg crno-belih.

Napravio je promene u startnoj postavi. Među stativama je Aleksandar Jovanović, a Filipović je na mestu desnog beka zamenio Stojkovića.

"Partizan ima dva odlična golmana i stručni štab. Sve što smo radili protekle nedelje, samo smo preneli na teren. Mi imamo svoju ideju, svoj plan, svoju taktiku. Biće zanimljivo videti kako će to izgledati danas. Ovo je specifična utakmica jer može da donese trofej jednom od timova", obrazložio je Duljaj.

Za razliku od kolege sa druge strane Topčiderskog brda, imao je drugačiji odgovor na pitanje da li su njegovi prvotimci vežbali jedanaesterce.

"Nismo", kratko je odgovorio i zaključio Duljaj.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu